Blog

Anunț finalizare proiect finanțat prin Măsura 2 Granturi pentru capital de lucru - Alexer Srl
31
Aug.

Societatea SC ALEXER SRL cu sediul în Bihor, Comuna Osorhei, Str. 8, Nr. 5 , Sat Osorhei, înregistrată sub nr. J05/2313/2004 la oficiul Registrului Comerţului, CUI/CIF RO17035747 anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Proiect capital de lucru – ALEXER SRL”, proiect RUE nr 5396 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Anunț începere proiect finanțat prin Măsura 2 Granturi pentru capital de lucru - Alexer Srl
14
Apr.

Societatea SC ALEXER SRL cu sediul în Bihor, Comuna Osorhei, Str. 8, Nr. 5 , Sat Osorhei, înregistrată sub nr. J05/2313/2004 la oficiul Registrului Comerţului, CUI/CIF RO17035747 anunță demararea proiectului cu titlul ”Proiect capital de lucru – ALEXER SRL”, proiect RUE nr 5396 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Cadouri pentru sefi
02
Jun.

Alexer, in calitate de importator si distribuitor, ofera pe piata din Romania numeroase idei de cadouri pentru sefi, cadouri de calitate si atent selectionate. Cele mai frumoase cadouri sunt acelea care decretesc frunti, inclusiv cele ale sefilor.

Tru Virtu in Romania
02
Jun.

Tru Virtu este un brand german de calitate protejat in peste 50 de tari,  care a lansat pe piata asa numitele portofele ale viitorului sau portofele ale secolului 21.

Partener AleXer
02
Jun.

De ce ai alege sa devii partener Alexer? Asa cum ai aflat deja, Alexer este in cautare de noi parteneri care sa duca mai departe magia cadourilor de calitate.

Cadouri pentru tata
02
Jun.

TATA, vreau sa-ti spun ca te iubesc. Unora ne este mai usor sa o zicem, altora ne este mai greu, dar cu totii ne straduim la maxim sa gasim cele mai potrivite cadouri pentru tata.

Produse de calitate pentru afacerea ta
02
Jun.

Calitatea reprezinta caracteristica ce transforma orice afacere intr-un succes. Astfel atunci cand esti in cautarea succesului in afacerea pe care o conduci trebuie sa te asiguri, inca de la inceput, ca oferi clientilor tai produse de calitate.