Blog

Tru Virtu in Romania

Silviu
Silviu
02.06.2020 12:01
Tru Virtu in Romania

Tru Virtu este un brand german de calitate protejat in peste 50 de tari,  care a lansat pe piata asa numitele portofele ale viitorului sau portofele ale secolului 21.

Cele 4 game de portofele cu forme si marimi diferite isi propun sa satisfaca si cele mai inalte pretentii. Portofelele Tru Virtu sunt proiectate si dezvoltate in Germania de catre specialisti cu o foarte bogata experienta. Avantajul acestor portofele este faptul ca ele ofera protectie totala impotriva demagnetizarii, a furtului ilegal de date, dar si a factorilor externi cum ar fi nisipul sau stropii de apa.

Despre TRU VIRTU

Filosofia TRU VIRTU este de a crea accesorii inovatoare şi funcţionale pentru omul modern. Utilizând materiale noi, precum aluminiul anodizat, otelul inoxidabil şi polimeri de înaltă calitate, produsele TRU VIRTU sunt foarte rezistente, dar în acelaşi timp uşoare şi unice ca design. Configuraţia remarcabilă respectă principiul maximizării funcţionalităţii la dimensiuni minime. Aceasta ajută la optimizarea spaţiului şi la îmbunătăţirea siguranţei bunurilor personale.

Toate produsele TRU VIRTU sunt focalizate pe protecţia şi siguranţa datelor şi informaţiilor personale. Mai mult, carcasa de aluminiu protejează cardurile împotriva demagnetizării şi a factorilor externi, cum ar fi stropii de apă, ploaie, nisip, etc.

Prin comparaţie cu portofelul clasic de piele, produsele TRU VIRTU reflectă radiaţiile electromagnetice, datorită carcasei din aluminiu de înaltă calitate. Astfel sunt protejate cardurile de credit sau de identitate cu chip-uri RFID, care altfel pot fi scanate RFID în mod ilegal. Produsele sunt testate şi certificate pentru Portcarduri opace electromagnetic, conform procedurii de testare a Autorităţii pentru servicii din SUA.

TRU VIRTU – un brand premium din Germania

Prin urmare, produsele TRU VIRTU trebuie cunoscute ca Portofelele secolului 21, oferind protecţie totală.  TRU VIRTU devine un accesoriu pentru viaţa de zi cu zi, în vacanţe, în aeroporturi, la plajă, la diferite ieşiri- absolut oriunde.

TRU VIRTU sunt uşor de găsit în orice geantă datorită culorilor puternice. Mai mult, se potrivesc perfect în buzunarele bărbaţilor  datorită design-ului compact, fiind în acelaşi timp practice pentru utilizator, datorită compartimentării din interior.

Aceste portofele inovatoare din aluminiu, patentate, fascinează prin design-ul elegant şi prin materialele de înaltă calitate, prin dimensiuni reduse şi funcţionalitate maximă.

Portofelele si portcardurile Tru Virtu sunt importate de ALEXER pe piata din Romania.

Referinţe: Clienţi internaţionali de renume, precum magazine universale (de ex. Harrods, La Rinascente, El Corte Ingles, Loft Japan), Travel/Retail/Duty Free (de ex. Planet Traveller, Japan Airlines, All Nipon Airways) comercializeaza deja produsele Tru Virtu în mai mult de 25 de ţări.

Presă: Ca produs de marcă, TRU VIRTU este susţinut de numeroase publicaţii în reviste de renume precum SWISS Magazine, Playboy sau Paris Match, dar este susţinut constant şi de presa comercială, ca de exemplu Lederwaren Report şi PBS Report, fapt ce a asigurat o popularitate crescută.

Istoria marcii: “VIRTU” vine din Roma Antică şi înseamnă “Capodoperă” sau “colectabil”. “TRU VIRTU®” este o expresie care înseamnă “O ADEVĂRATĂ CAPODOPERĂ”. TRU VIRTU® este un brand de accesorii de renume, creat în 2009 de către designerii şi inginerii noştri şi de atunci s-a răspândit în peste 40 de ţări în întreaga lume. Numele este expresia pasiunii noastre pentru ingineria germană, pentru calitate şi pentru un design unic, combinate cu căutarea perpetuă a perfecţiunii. Produsele TRU VIRTU® sunt “capodopere moderne”, inspirate de principiul nostru de design: TRU VIRTU – Redus la Maxim!®.

Caracteristici TRU VIRTU

Toate Produsele TRU VIRTU® au urmatoarele caracteristici:

   reprezintă alternativa secolului XXI la portofelul clasic din piele

… sunt certificate prin testarea pentru Electromagnetically Opaque Sleeves, conform procedurii de testare a GSA din SUA

  protejează împotriva scanării ilegale a frecvenţei-radio de identificare

  protejează cardurile împotriva demagnetizării

  protejează împotriva factorilor externi precum stropii de apă şi acţiunile mecanice

  au o suprafaţă rezistentă şi solidă fabricată din aluminiu anodizat

  sunt uşoare şi extrem de robuste

  conving prin design-ul modern, elegant şi

… sunt create şi perfecţionate în Germania

… sunt patentate la nivel internaţional şi protejate de diverse Drepturi de Proprietate Intelectuală

Gama de produse TRU VIRTU

TRU VIRTU Leather Line

Material: piele italiana Genuine + aluminiu

Noul Tru Virtu Leather Line captiveaza cu un design frumos simplu si elegant. Realizat din cea mai buna piele italiana, noua gama de portofele LEATHER LINE convinge cu un aspect extraordinar. Noul Tru Virtu Leather Line este combinatia ideala de piele + aluminiu intr-un singur produs. Acest portofel piele combina avantajul ambelor materiale intr-un mod perfect.

Prin acoperirea suprafeței de aluminiu cu piele italiana Genuine avantajele dovedite ale functiilor de protectie raman intacte, iar portofelul Tru Virtu care este brevetat in peste 50 de tari din lume protejeaza cardurile astfel:

1. Impotriva scanarii ilegale a datelor cu caracter personal (RFID – scanning)

2. Impotriva demagnetizarii (Radiatie electromagnetica)

3. Impotriva factorilor externi cum ar fi stropii de apa, nisip, zapada sau de sarcina mecanica

 

TRU VIRTU Silk Line

Portofele Hi-TECH-ul inovative, patentate in peste 50 de tari din lume, ofera maxima functionalitate la dimensiuni reduse.

Material: ALUMINIU MAT foarte rezistent

Noul Tru Virtu Silk Line este realizat dintr-un aluminiu elegant mat, avand o suprafata satin perfect finisata care a fost creata printr-un tratament complex a suprafetei din aluminiu. Este pur si simplu un portofel COOL si super functional.

Realizat din cel mai bun aluminiu mat, noua gama de portofele SILK LINE convinge cu un design fantastic.

Prin folosirea aluminiului mat avantajele dovedite ale functiilor de protectie raman intacte, iar portofelul Tru Virtu care este brevetat in peste 50 de tari din lume protejeaza cardurile astfel:

1. Impotriva scanarii ilegale a datelor cu caracter personal (RFID – scanning)

2. Impotriva demagnetizarii (Radiatie electromagnetica)

3. Impotriva factorilor externi cum ar fi stropii de apa, nisip, zapada sau de sarcina mecanica

 

TRU VIRTU Beluga

Cel mai nou model de portofel

Dimensiune: 93 x 107 x 22 mm

Greutate: 92 grame

Culori: 10 culori disponibile

 

A stoca totul şi a arăta bine nu este suficient: „BELUGA” este singurul portofel de aluminiu la nivel mondial pentru o păstrare sigură a cardurilor de credit şi a cărţilor de vizită – deoarece protejează cardurile împotriva furtului de date – precum şi pentru chitanţe, monede şi o cantitate mare de bancnote. Este alternativa modernă şi inteligentă la portofelul din piele. Acest produs permite bărbaţilor şi femeilor să transporte toate lucrurile esenţiale de zi cu zi bine protejate într-o carcasă de aluminiu, care combină rezistenţa şi lejeritatea.

Cu o înălţime de numai 22 mm, „BELUGA” este singurul portofel de aluminiu cu două compartimente cu sistem patentat de dublă compartimentare pentru o păstrare în condiţii de siguranţă a până la 30 de bancnote (toate valutele), carduri de credit, cărţi de vizită, monede şi chitanţe.

TRU VIRTU înseamnă „Reducere la Maxim!” – Funcţionalitate maximă la dimensiuni minime: pentru pasagerii care zboară frecvent cu avionul sau turiştii care colindă lumea întreagă pe aeroporturile din întreaga lume – protejează împotriva radiaţiilor electromagnetice şi demagnetizării cardurilor de credit. Oricine a încercat vreodată să introducă un număr mare de bancnote în portofelul personal în timpul vacanţei sau a călătoriei de afaceri va aprecia „BELUGA”. Acesta ţine în mod fiabil până la 30 de bancnote, stochează până la 4 carduri (de credit şi carduri de numerar combinate) şi oferă spaţiu pentru 3 monede sau jetoane. Perfect pentru o zi pe plajă, la o partidă de golf, navigaţie sau schi – oferă protecţie fără cusur împotriva nisipului, ploii, zăpezii sau stropilor de apă.

Reţineţi că TRU VIRTU protejează împotriva neplăcutei scanări RFID – o detectare ilegală a datelor personale şi a informaţiilor salvate pe cardul dvs. de credit – una din principalele cauze ale furtului de identitate.

Carcasa din aluminiu închisă face ca „BELUGA” să fie un companion ideal pentru orice călătorie de afaceri. Acestea sunt momentele în care portofelele noastre sunt îngrămădite împreună cu bunurile noastre cele mai valoroase şi nimic nu poate ruina mai bine o călătorie ca pierderea unor documente importante sau carduri la aeroport sau în timpul unui zbor cu avionul. Acesta este cazul în care portofelele de modă veche deseori eşuează – acestea sunt deschise într-o parte permiţând ca lucrurile importante conţinute în acestea să alunece foarte uşor – Acesta este momentul în care intră în joc „BELUGA” şi asigură o protecţie perfectă pentru toate necesităţile.

Proiectat în Germania şi patentat la nivel mondial, sistemul de stocare oferă două compartimente separate pentru NUMERAR şi CARDURI – uşor de deschis prin apăsarea butonului.

NUMERAR – Dispozitiv inovator de stocare cu manipulare facilă pentru utilizator pentru până la 30 de bancnote (toate valutele)

CARDURI – Suport pentru card de până la 4 carduri (de credit şi carduri de numerar combinate) sau până la 17 cărţi de vizită

Portofelul Beluga dispune de un spaţiu suplimentar pentru 3 monede / jetoane si de un compartiment inferior de până la 8 cărţi de vizită sau documente sau chitanţe.

„BELUGA” este disponibil în zece culori sclipitoare de la Ploaie Purpurie la Ardei Roşu şi Negru Magic. Alte culori: Gri Stridie, Floare de Portocal, Cafea la pachet, Stâncă Gri, Săgeată Argintie, Albastru Oceanic, şi Verde de Vânătoare.

 

TRU VIRTU Oyster

Un model de portofel foarte popular

Dimensiuni: 70 x 102 x 27 mm

Greutate: 74 grame

Culori: 10 culori disponibile

 

Portofelul de aluminiu este alternativa moderna la versiunea demodata a portofelului din piele. Portofelul “OYSTER” ofera o solutie convenabila pentru oricine are un portofel cu multe carduri in buzunar. Portofelul Tru Virtu este usor de identificat in genti, borsete sau posete – datorita culorilor stralucitoare. Se potriveste in orice buzunar – datorita marimii compacte. Este simplu si la indemana de folosit – datorita compartimentarii sale practice din interior.

“Redus la Maxim!” – Functionalitate maxima la dimensiuni minime: pentru cei care calatoresc frecvent sau pentru turistii din aeroporturile din intreaga lume – protejeaza impotriva radiatiei electromagnetice si a demagnetizarii cardurilor de credit. Chiar daca varsati un pahar de vin la cina sau la o petrecere – TRU VIRTU asigura protectia perfecta a bunurilor tale.

Sa ai in vedere faptul ca portofelul de aluminiu TRU VIRTU protejeaza impotriva scanarii radio-frecventei de identificare  – care inseamna o detectare ilegala a datelor si informatiilor personale salvate pe cardul tau de credit – una dintre cauzele majore a furtului de identitate.

Fie ca sunt folosite ca portofele pentru barbati sau ca portofele pentru dama, portofelele Tru Virtu ofera posibilitatea de a se potrivi cromatic cu preferintele fiecaruia. Aceste portofele de la Tru Virtu pot reprezenta pentru orice firma sau companie extraordinare cadouri personalizate, care se preteaza la orice ocazie. Sistemul de pastrare patentat prevede doua compartimente separate pentru NUMERAR si pentru CARDURI – usor de deschis printr-o simpla apasare de buton.

COMPARTIMENT CARDURI – Usor de folosit si cu un spatiu suficient de pastrare a pana la 5 carduri de credit + Compartiment suplimentar pentru documente sau carti de vizita.

COMPARTIMENT NUMERAR – Buzunar pentru banii marunti + Sistem de prindere din otel inoxidabil pentru bancnote.

Carcateristicile portofelului:

Portofelul protejeaza cardurile de credit impotriva demagnetizarii (radiatie electromagnetica).

Portofelul protejeaza impotriva detectarii ilegale a datelor si informatiilor personale stocate pe cardul tau de credit (scanarea radio-frecventei de identificare ).

Portofel robust si extrem de uşor – datorita combinatiei de aluminiu si material sintetic.

Portofelul protejeaza impotriva factorilor externi precum stropii de apa, firicelele de nisip, sarcinile mecanice (indoire, deformare).

Carcasa inchisa de aluminiu impiedica obiectele sa cada.

Carcasa moderna ultra usoara a acestui portofel din aluminiu este disponibila in 10 culori cool de la Purple Rain la Red Pepper si Black Magic. Alte culori: Grey Oyster, Orange Blossom, Coffee to go, Taupe Rock, Silver Arrow, Blue Ocean, Green Hunt si editiile speciale noi de White Night si Green Python.

 

TRU VIRTU Razor

Creat special pentru carduri

Dimensiuni: 68 x 104 x 20 mm

Greutate: 60 grame

Culori: 10 culori disponibile

 

In sfarsit a aparut o solutie convenabila pentru oricine are un portofel cu multe carduri in buzunar. Carduri de debit, carduri de credit, carduri de membru şi de fidelitate – chiar si permisul de conducere – nu doar ca sunt difícil de organizat, ci pot fi usor pierdute sau furate. Toate acestea au ramas in trecut: deoarece acum totul este la dimensiuni reduse existand marimea standardizata a cardului de credit – iar usurarea vietii si confortul zilnic sunt doar cateva dintre motivele pentru care a fost creat portofelul TRU VIRTU „RAZOR”.

Acest portofel pentru carduri cool din aluminiu ofera o alternativa moderna la versiunea demodata a portofelului din piele. Acest produs inteligent permite barbatilor si femeilor sa isi pastreze lucrurile esentiale intr-un portofel de marimea unui buzunar: hartii, carduri de orice fel, chitante, carti de vizita… bine protejate intr-o carcasa de aluminiu ce imbina rezistenta cu greutatea redusa.

Fie ca sunt folosite ca portofele pentru barbati sau ca portofele pentru dama, portofelele Tru Virtu ofera posibilitatea de a se potrivi cromatic cu preferintele fiecaruia. Aceste portofele de la Tru Virtu pot reprezenta pentru orice firma sau companie extraordinare cadouri personalizate, care se preteaza la orice ocazie. Este usor de reperat – datorita culorilor stralucitoare si intense. Se potriveste in orice buzunar – datorita marimii compacte.

“Redus la Maxim!” – Functionalitate maxima la dimensiuni minime: pentru cei care calatoresc frecvent sau pentru turistii din aeroporturile din intreaga lume – protejeaza impotriva radiatiei electromagnetice si a demagnetizarii cardurilor de credit. Oricine a fost la un moment victima demagnetizarii, pierderii sau chiar furtului de carduri, va aprecia aceste caracteristici ale acestui portofel. Desigur, acest lucru simplifica si plata cu cardul de credit dupa o zi extenuanta de shopping intens, deoarece inchiderea magnetica a gentii poate demagnetiza cardurile de credit gazduite intr-un portofel clasic din piele.

Sa aveti in vedere ca portofelul din aluminiu TRU VIRTU “RAZOR” protejeaza impotriva scanarii radio-frecventei de identificare  – care reprezinta o detectare ilegala a datelor si informatiilor personale salvate de exemplu pe cardul tau de credit  – una dintre cauzele majore a furtului de identitate. „RAZOR” este un portofel robust si extrem de usor si asigura protectia si siguranta bunurilor – datorita combinatiei de aluminiu si material sintetic.

Este perfect pentru actiune si aventura, pentru o zi pe plaja, pentru a juca golf, pentru a naviga sau pentru a schia – asigura o protectie fara cusur impotriva nisipului, ploii, zapezii sau stropilor de apa – ceea ce il face perfect pentru activitatile in aer liber.

Cu o inăltime de doar 20 mm, acest portodel cu stil TRU VIRTU “RAZOR” este unul dintre cele mai subtiri portofele din lume si asigura pastrarea sigura a pana la 12 carduri de credit (in relief) si pana la 14 carduri de credit (simple).

Gama de portofele din aluminiu pentru carduri TRU VIRTU “RAZOR” este disponibila in zece culori stralucitoare de la Purple Rain la Red Pepper si Black Magic. Alte culori: Grey Oyster, Orange Blossom, Coffee to go, Taupe Rock, Silver Arrow, Blue Ocean si Green Hunt. Culori nou noute: editia speciala „Chess” pentru orice trend-setter de aspect carbon.

 

TRU VIRTU Pearl

Un portcard extraordinar

Dimensiuni: 104 x 67 x 17 mm

Greutate: 44 grame

Culori: 10 culori disponibile

 

Portofelul “PEARL” este solutia potrivita pentru oricine are prea multe carti de vizita sau carduri de plastic in portofel. In zilele noastre, cele mai multe carduri sunt de marimea unui card de credit: carduri de debit, carduri de credit, carduri de membru si de fidelitate – chiar si permisul de conducere – toate acestea nu doar ca sunt difícil de organizat, ci pot fi usor pierdute sau furate. Toate acestea au ramas in trecut: deoarece acum totul este la dimensiuni reduse existand marimea standardizata a cardului de credit – iar usurarea vietii si confortul zilnic sunt doar cateva dintre motivele pentru care a fost creat portofelul TRU VIRTU® “PEARL”.

Acest portofel cool din aluminiu este in acelasi timp si portcard si portofel. Acest produs inteligent permite barbatilor si femeilor sa isi pastreze lucrurile esentiale: tot felul de carduri de plastic de marimea unui card de credit – permisul de conducere, chitante, carti de vizita, note … bine protejate intr-o carcasa de aluminiu ce imbina rezistenta cu greutatea redusa. Este usor de reperat – datorita culorilor stralucitoare si intense. Se potriveste in orice buzunar – datorita marimii compacte.

Fie ca sunt folosite ca portofele pentru barbati sau ca portofele pentru dama, portofelele Tru Virtu ofera posibilitatea de a se potrivi cromatic cu preferintele fiecaruia. Aceste portofele de la Tru Virtu pot reprezenta pentru orice firma sau companie extraordinare cadouri personalizate, care se preteaza la orice ocazie.

Noul portofel PEARL cu inchidere rotativa are o inaltime de 17 mm, fiind astfel cel mai subtire si usor portofel ce asigura o pastrare sigura a pana la 17 carti de vizita (90x55x25mm – format din Asia si SUA) sau 25 de carti de vizita (85x55x25mm) sau 8 carduri de credit/debit sau bancnote sau chitante.

Sa ai in vedere ca portofelul de aluminiu TRU VIRTU® “PEARL” protejeaza impotriva scanarii radio-frecventei de identificare  – care inseamna o detectare ilegala a datelor si informatiilor personale salvate de exemplu pe cardul tau de credit – una dintre cauzele majore a furtului de identitate.

Carcasa robusta si extrem de usoara este responsabila de protectia si siguranta bunurilor – datorita combinatiei de aluminiu si material sintetic.

Acest portofel este perfect pentru actiune si aventura, pentru o zi pe plaja, pentru a juca golf, pentru a naviga sau pentru a schia – asigura o protectie fara cusur impotriva nisipului, ploii, zapezii sau stropilor de apa – ceea ce il face perfect pentru activitatile in aer liber.

Portofelul “PEARL” este disponibil in zece culori stralucitoare de la Purple Rain la Red Pepper si Black Magic. Alte culori: Grey Oyster, Orange Blossom, Coffee to go, Taupe Rock, Silver Arrow, Blue Ocean si Green Hunt.

Culori disponibile

Tru Virtu – Red Pepper

Chiar și fără hot și chilli – culoarea este foarte tare. Roşul a fost întotdeauna ales pentru ceva special. Atrage atenția, scoate în evidenţă obiectele, cărora le conferă vivacitate. Portmoneul dumneavoatră Tru Virtu Red Pepper va fi un eyecatcher, un accesoriu must-have,  un mic simbol sport al statutului, cu o atitudine elegantă.

 

Tru Virtu – Grey Oyster

Pietrele preţioase nu se ascund mereu în cochilii dure. Portmoneul Tru Virtu Grey Oyster este un accesoriu modern, desavârşit, usor sidefat. Este posibil ca adevărata valoare să se ascundă în interior, însă exteriorul este şi el o adevărată comoară. Cu o calitate vizuală bogată, Grey oyster oferă plăcere înainte de a-l deschide.

 

Tru Virtu – Coffee to go

Fie că sunteţi în Piaţa San Marco, pe 5th Avenue sau în locul preferat din oraş- aroma cafelei vă oferă un moment special. O stare de siguranţă, cu un dram de exaltare. Nuanţa caldă Coffee to go este o combinaţie fină de tonuri de auriu şi maron. Toate acestea fac ca Tru Virtu să fie accesoriul perfect- familiar, armonios şi niciodată plictisitor.

 

Tru Virtu – Taupe Rock

Pur, frumos şi tare precum o stâncă. Uneori rece şi dur pe timp de furtună, alteori atins de razele soarelui la apus. Tru Virtu se potriveşte mai multor dispoziţii fără a renunţa la propriul stil. Elegant fără a fi nonşalant, subtil dar cu caracter puternic, Taupe rock vă însoţeşte din amurg până în zori.

 

Tru Virtu – Black Magic

Magie neagră sau negru magic? Ambele sunt descriptive pentru Tru Virtu. Negrul fin şi rece inspiră discreţie, fiindcă dumneavoastră definiţi stilul. Nuanţele metalice subtile emană o notă de magie. Nici mai mult, nici mai puţin. Mat, cu o suprafaţă catifelată, pare să absoarbă lumina din jur. Dar, din nefericire, putem doar să vindem Black Magic, nu să şi practicăm.

 

Tru Virtu – Silver Arrow

Argintiul mat-lucios a fost întotdeauna prima alegere pentru un design sofisticat. Simplu, dar nu comun. Rafinat, dar nu îndrăzneţ. Recunoaştem că Tru virtu nu este la fel de rapid ca şi legendarul Mercedes, însă ambele pun accent pe liniile curate şi precise şi pe dezinvoltură. Spre deosebire de maşină, Tru Virtu Silver Arrow va încăpea cu uşurinţă în buzunarul dumneavoastră.

 

Tru Virtu – Purple Rain

Nu sunt multe cântece care pot avea cu adevărat pretenția de a fi legendare. Și există doar câteva nuanțe care pot pretinde să fie mereu modă. Acest Violet blând, dar puternic face ca Tru Virtu să fie în același timp obiect de design şi accesoriu de top. S-ar putea ca însuşi Prince să fie fascinat de el.

 

Tru Virtu – Blue Ocean

Subestimare- un cuvânt ce se autodefineşte – Design elegant în combinație cu o nuanță vibrantă de albastru intens. Modern, elegant şi cu un aer marin, “Tru Virtu Blue Ocean” v-a însoţit până la Happy hour şi mai departe. Prin oraș, la întâlniri sau în club. Fiţi mai aproape de valul perfect, chiar şi fără plajă!

 

Tru Virtu – Green Hunt

Este o atmosferă specială. Tru Virtu Green Hunt este asemenea aerului înviorător al unei dimineţi devreme în pădure. Primele raze ale soarelui se prind în frunze și observatorul nu știe ce se va întâmpla. Spațiu liber pentru necunoscut. Un moment pe care nu oricine îl experimentează.

 

Tru Virtu – Orange Blossom

Un portocaliu proaspăt cu străluciri subtile. Farmecul special al Tru Virtu Orange Blossom este tocmai acest contrast elegant. Nuanţa are un caracter propriu, discret, dar expresiv. Asemeni unui parfum de exceptie, este nota potrivită pentru un acompaniament perfect. Zi de zi, oriunde.

Portofelul Tru Virtu – un mod unic de a rasplatii fidelitatea

Succesul unei afaceri sta in oamenii pe care ii faci sa aiba incredere in ceea ce firma pe care o reprezinti ofera. Echipa din spatele oricarei firme de succes se bazeaza pe doua mari obiective: fidelizarea clientilor si mentinerea clientilor care aleg serviciile sau produsele oferite de firma pe o perioada lunga de timp. Astfel numarul clientilor fideli reprezinta o modalitate clara prin care puteti sa observati si sa analizati permanent evolutia afacerii dvs. Clientii fideli, ai marilor firme, sunt rasplatiti cu diverse cadouri personalizate cu logoul acelei firme, modalitate prin care se ajunge mult mai usor la sufletul beneficiarului.

cadouriLE personalizate menite sa mentina interesul clientilor fideli fata de firma dvs, trebuie sa aiba doua mai caracteritici: eleganta si mult bun gust. Un astfel de cadou poate fi rafinatul si utilul  portofel Tru Virtu din aluminiu ce poate fi personalizat cu logoul firmei dvs.  Un asemenea cadou reprezinta o modalitate eficienta de a va arata respectul si de a va exprima multumirea clientului ce de o perioada lunga de timp a devenit un fidel al produselor sau serviciilor prestate de firma dvs.

Atunci cand cautati protectie maxima pentru cardurile, banii si actele importante, va recomand sa optati pentru portofelul Tru Virtu care, fiind confectionat din aluminiu este impermeabil pentru apa, indistructibil de alti factor externi. Elegant, bine compartimentat, maxim securizat, cu un design unic, acest portofel poate reprezenta cadoul ideal pentru cei caroara le datorati succesul afacerii dvs.

Arata-le clientilor ca-ti pasa de ei si multumeste-le pentru fidelitatea si increderea oferita, printr-un cadou personalizat, care de cele mai multe ori inlocuieste zeci de cuvinte.  Alexer.srl va ofera o gama larga de portofele Tur Virtu, in diferite culori, care pot fi personalizate cu logo-ul firmei pentru a oferi un plus de unicitatate acestul ingenios si foarte folositor cadou.

Atunci cand ai ajuns pe culmile succesului, acesta nu trebuie sa te imbete ci sa te faca sa constientizezi ca acolo sus esti mentinut de oamenii care cred in ceea ce faci. Acelor oameni multumeste-le intr-un mod original oferindu-le un cadou personalizat.

Portcardurile Tru Virtu sunt considerate excelente idei de materiale promotionale pentru promovare, in special pentru firme si companii.

Portcardul Tru Virtu iti ofera protectie chiar si pe plaja

Ei bine, concediul este mai aproape decat credeai si cu siguranta marea deja iti face cu ochiul. Sunetul valurilor, nisipul fierbinte, jucausele raze de soare, toate te invita spre mare, facandu-te sa te desprinzi macar pentru cateva zile din monotonia in care te-ai cufundat. Pentru ca totul sa fie perfect trebuie sa-ti stii bunurile in siguranta si pentru asta iti recomand sa apelezi la ingeniosul portofel Tru Virtu.

Avand un design atractiv, gasindu-se intr-o multitudine de culori care mai de care mai atragatoare si pline de viata, aceste portofele reprezinta modalitatea cea mai eficienta de a stii ca bunurile tale sunt in siguranta, oferindu-ti astfel o stare generala de relaxare. Un portofel aluminiu este o bariera impotriva picaturilor de apa sau a particulelor de nisip ce ar putea sa ajunga accidental pe cardurile si actele tale importante, dovedindu-se indispensabil intr-o vacanta la mare.

De cate ori, stand intr-un sezlong pe malul marii, te ingrijorezi unde ai putea sa-ti lasi banalul portofel din piele pentru ca razele soarelui, apa sau nisipul sa nu iti deterioreze cardurile? Ei bine, un portofel Tru Virtu te scapa de aceasta grija putand sa-l lasi chiar si pe nisip, langa tine fara a te ingrijora de o eventuala degradare a bunuilor din el. Pe langa securitatea oferita, potofelul din aluminiu de la Tru Virtu are un aspect extrem de atragator, fiind un accesoriu ce impresioneaza din toate punctele de vedere.

Un portofel Tru Virtu poate fi cadoul ideal pentru persoanele dragi tie, atunci cand doresti sa le urezi intr-un mod original „Concediu placut”, imbinand intr-o maniera inteligenta utilul cu placutul, ramanand o amintire placuta care cu siguranta dainuie in timp.

Tru Virtu protejeaza datele de pe carduri

Portofelele TRU VIRTU sunt considerate la acest moment ca fiind portofelele secolului 21. Ele sunt realizate din aluminiu de foarte buna calitate si au un design inovativ si fermecator. TRU VIRTU este un producator german care ofera in acest moment cea mai diversificata gama de portofele de aluminiu din lume. Produsele sunt impartite in 5 game distincte, fiecare gama fiind disponibila intr-o multitudine de culori foarte atragatoare.

M-am intrebat de multe ori de ce ar trebui sa-mi cumpar eu un astfel de portofel. Am folosit pana nu demult doar portofele din piele de foarte buna calitate.

Analizand insa beneficiile pe care aceste portofele de aluminiu le ofera, am ajuns la concluzia ca intr-adevar este o optiune care merita luata in calcul atunci cand ajungi la faza in care iti doresti un nou portofel.

Nu mai vorbesc de faptul ca aceste portofele reprezinta extraordinare cadouri premium, fiind foarte frumoase si de calitate superioara.

Multitudinea de culori, poate oferi si rezolvarea problemei de asortare cu o anumita vestimentatie sau de potrivire cu preferintele cromatice a celor care le utilizeaza.

Dar sa revin la beneficiile pe care aceste portofele de aluminiu realizate de TRU VIRTU le ofera.

1. Rezolva problema protectiei cardurilor si mai ales a datelor personale stocate pe aceste carduri.

Portofelele din aluminiu TRU VIRTU protejeaza cardurile impotriva incercarilor frauduloase de furt a datelor personale de pe carduri. Eu fiind un utilizator constant a mai multor tipuri de carduri, consider aceasta protectie ca fiind foarte importanta. Datorita aluminiului de foarte buna calitate cardurile depozitate in aceste portofele nu pot fi copiate. Acest lucru a fost certificat conform procedurii de testare a Autoritatii pentru Servicii din SUA.

2. Rezolva problema protectiei in cazul unor actiuni mecanice sau impotriva factorilor externi cum sun lichidele, nisipul sau zapada.

Eu folosesc portofelul ca accesoriu obligatoriu in mod constant. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa-mi scap portofelul din piele pe jos si sa fiu nevoit dupa aceea sa-mi culeg toate cardurile si documentele care de pe unde. Deasemenea de multe ori din neatentie am varsat pe el diverse lichide, rezultatul fiind unul previzibil. Ei bine, cu aceste portofele din aluminiu realizate de TRU VIRTU aceste probleme pot sa dispara. Ele ofera protectie impotriva acestor factori externi, ceea ce pentru mine inseamna un mare avantaj. Imaginati-va doar situatia in care mergeti pe o plaja, cu un portofel din piele sau cu un portofel din aluminiu. Portofelul din aluminiu va va oferi protectie totala atat impotriva apei cat si a nisipului, pe cand portofelul din piele nu poate oferi acest beneficiu.

3. Rezolva problema demagnetizarii cardurilor

Circuland foarte mult, acest avantaj al protectiei impotriva demagnetizarii cardurilor care sunt expuse radiatiilor devine unul foarte important pentru mine, motiv pentru care l-am si trecut in analiza mea.

In continuare va mai dau inca cateva motive pentru care ar trebui sa optati pentru portofelele din aluminiu TRU VIRTU:

 •          Sunt produse premium, create şi perfecţionate în Germania
 •          Cea mai mare gamă de portofele din aluminiu, oferind soluţii personalizate pentru diferite grupuri ţintă/ necesităţi ale clienţilor
 •          Sunt patentate la nivel internaţional şi protejate de diverse Drepturi de Proprietate Intelectuală
 •          Au un design unic şi distinctiv

Recomand aceste portofele din aluminiu realizate de TRU VIRTU tuturor persoanelor care conştientizează necesitatea siguranţei şi care doresc – prin comparaţie cu portofelele convenţionale din piele – o mai mare protecţie a bunurilor personale împotriva:

 •          Scanarii ilegale a datelor personale – scanarea radio-frecvenţei de identificare (oameni de afaceri, călători)
 •          Demagnetizării  (oameni de afaceri, călători)
 •          Factorilor externi precum stropii de apă sau acţiunile mecanice (călători, persoane care fac sport sau activităţi în aer liber).

Le mai recomand si acelora care doresc să exprime ceva prin accesoriile lor personale – portofele, portcarduri, carcase de telefon, etc.

TRU VIRTU®  este prima marcă ce oferă o gamă largă de accesorii inovatoare cu protecţie contra scanării radio-frecvenţei de identificare – portofele, portmonee, etui şi portcarduri. Aceste accesorii din aluminiu au un design unic şi o funcţionalitate mare, asigurând în plus protecţia şi siguranţa datelor personale. Fiecare linie de produse are o poziţionare clară şi distinctivă.

Portofelele din aluminiu TRU VIRTU le-am gasit la cele mai mari targuri si expozitii din Germania, Italia, Franta si Anglia. Beneficiaza de o expunere mediatica foarte mare, fiind promovate inclusiv in reviste importante din Europa cum ar fi:

 •          Wiesbadener
 •          Playboy
 •          Travel Goods
 •          Holiday Lifestyle
 •          Trend Guide
 •          Donna Moderna
 •          SWISS Magazine
 •          Paris Match
 •          Up to Date

 

Toate portofelele din aluminiu TRU VIRTU se preteaza atat pentru barbati cat si pentru femei. Portofelele pentru barbati sunt accesorii indispensabile, la fel cum sunt si portofelele pentru femei.

Portofelele TRU VIRTU se pot personaliza prin gravare. Putem grava spre exemplu numele persoanei care va folosi portofelul sau putem grava logo-ul firmei tale sau al companiei pentru care lucrezi.

Portcarduri Tru Virtu, accesorii in mare voga

Cu siguranta si tu ai inceput noul an cu dreptul, astfel visele tale incep deja sa se transforme-n realitate. Cu pasi mici, timizi dar nerabdatori, pornim pe carari nebatatorite dar a caror destinatie finala este succesul. Pentru a putea sa facem fata tuturor provocarilor ce ne apar in cale si-n acelasi timp pentru a putea sa transformam o calatorie anevoioasa intr-o plimbare relaxanta avem nevoie sa oferim bunurilor noastre de pret protectie, securitate si siguranta. Astfel avem nevoie de portofele Tru Virtu.

Intr-o realitate dominata de evolutie, banii sunt stocati pe carti de credit, care au atributiuni speciale. Un credit este pentru cumaparaturi, altul este pentru economii si tot asa. Atunci cand dorim sa oferim datele noastre de contact unei persoane nu trebuie decat sa-i oferim o…carte de vizita si de asemenea atunci cand avem nevoie de un numar de telefon sau de o adresa, apelam la cartile de vizita primite.

Extrem de utile, usor de folosit, cartile de credit, cardurile, cartile de vizita dar si banii, actele de valoare sau diverse bilete pentru film sau teatru,  toate acestea trebuie pastrate si bineinteles protejate cu ajutorul celor mai inteligente portofele Tru Virtu.

Vechile portofele au aratat deja tot ce pot, acum avem nevoie de o schimbare, mai ales ca odata cu tehnica au evoluat si metodele de jaf a raufacatorilor. Astfel acestia reusesc sa-ti fure date importante de pe carduri de la distanta, demagnetizandu-ti cardul si lasandu-te fara sume importante.

Spune nu la astfel de probleme si bucurat-te de eleganta, originalitate si mai ales de protectia oferita de aceste portofele Tru Virtu confectionate din aluminiu, impermeabile pentru stropii de apa, praf, raze solare si mai ales inerte la actiunea hotilor. Potrivite atat pentru cei mai puternici barbati cat si pentru cele mai senzuale femei, intr-o gama variata de modele si de culori, portofelele Tru Virtu sunt accesoriul viitorului care nu ar trebui sa lipseasca din buzunarul tau.

Brandul Tru Virtu – o experienta de neuitat

Calitatea reprezinta principiul unei lumi care tinde spre perfectiune. Modul in care gandim, sentimentele pe care le nutrim, modul in care alegem sa aratam, oamenii pe care alegem sa-i avem aproape, toate acestea reprezinta alegeri care ne duc mai aproape de perfectiune. Continuand pe acelasi fagas, al lucrurilor bine facute, trebuie sa recunoastem faptul ca accesoriile reprezinta adevaratele nestemate care ne incununeaza aparitia cu o aura eleganta si de bun gust. Astfel brandul Tru Virtu va propune o experienta de neuitat in ceea ce priveste portofelele pe care alegem sa le avem.

Fie ca esti un om de afaceri, fie ca-ti plac lucrurile mai boeme, fie ca alegi partea mai vesela a lucrurilor sau pe cea mai rationala, esti foarte atent atunci cand vine vorba de alegerea unui portofel. Acesta trebuie sa fie incapator, comod, sa aiba un aspect elegant si mai presus de toate sa-ti protejeze bunurile impotriva deteriorarii provocate de unii factori nocivi sau chiar de tehnologia avansata a hotilor. Brandul Tru Virtu este un brand german cu rasunet international care va propune o noua generatie de portofele. Acest brand va propune o gama larga si variata de portofele din aluminiu. Acestea sunt considerate pe buna dreptate, portofelele secolului 21 care au reusit sa castige inima oamenilor ce iubesc calitatea din intreaga lume.

Carcasa de aluminiu, culorile electrizante, forma comoda, compartimentarea moderna, functiile inteligente, transforma portofelele Tru Virtu in adevarate accesorii ale stilului, rafinamentului, facandu-te sa uiti de vechile portofele de piele care te obligau sa te multumesti cu o tacita monotonie. Noi suntem unicii importatori si distribuitori ai produselor din brandul Tru Virtu si acum dorim sa ne extindem familia. Astfel alege si tu sa distribui calitatea si bunul gust. Contacteaza-ne pe alexer.ro si cu siguranta o sa fii surprins!