STICLE DE APA

Misteriosul si fascinantul corp uman este format din 70% apa si de aceea se recomanda un consum zilnic de 2.5 L. Este bine stiut ca acest consum ar trebui sa creasca atunci cand efectuam diferite activitati fizice ce presupun efort sau atunci cand este canicula. O atentie aparte trebuie acordata sursei noastre de hidratare in vacanta. De aceea noi va oferim cele mai de calitate bidoane de apa de diferite marimi care se inchid ermetic, care pastreaza temperatura constanta a apei si care rezista la orice tip de contact cu suprafetele dure. Astfel, originalele sticle de apa pe care noi vi le punem la dispozitie sunt recomandate pentru a fii in rucsacul oricarui temerar al muntelui, asa ca asigura-te ca si prietenii tai destin un astfel de accesoriu util, facandu-i-l cadou.

Stim ca nu trebuie sa vorbim prea mult despre necesitatea existentei in bagajul tau a mai multor sticle de apa. Se cunoaste faptul ca efortul urcusului sau a mersului pe jos sau pur si simplu calatoria spre locul de camping cere un consum de apa ridicat, cu sticlele de apa la indemana vei avea asigurata hidratarea si vei face fata oricat de calda ar fi vremea si oricat de dificil ar fi urcusul.

De ce ai alege sa-ti achizitionezi sticle de apa speciale si sa nu te multumesti cu sticlele de apa banale, din plastic pe care le cumperi de la orice magazin? Pentru ca acestea sunt confectionate din materiale speciale, cum este inoxul care le confera termoizolare perfecta. De asemenea, prezinta o sigilare etansa care te asigura ca nu ai sa pierzi niciun strop de apa nici chiar daca sticla va fi asezata invers. Pentru ca uneori suntem grabiti, alteori neatenti, minunatele sticle de apa prezinta si un sistem de deschidere special care ne ajuta sa nu ne udam si astfel sa risipim apa care este atat de importanta intr-o vacanta, indiferent de sezon.

Nu i-am uitat nici pe cei mici, pentru ei, oferta noastra inseamna pahare si sticle de apa pentru copii. Ce este mai important pentru un parinte decat sa-si stie copiii bine hraniti si bine hidratati? Copilasii vor indragi sticlele si canile care le sunt destinate deoarece pot sa le tina in orice pozitie fara sa se ude si nici nu se vor sparge sau strica.

Bine ar fi ca in deplasarile voastre, fiecare membru al grupului sa aiba sticle de apa si pahare individuale. Asa ca fii tu cel preventiv si achizitioneaza pentru toti cei dragi cele mai originale sticle si bidoane. Noi va oferim o gama larga de astfel de produse, colorate, de diferite marimi, cu diferite modele care atrag orice privire si sunt pe placul fiecarei persoane. Asa ca daca iti doresti sa faci un mic cadou unei persoane ce se pregateste de vacanta, nu ezita sa-i oferi unul din modelele de sticle de apa pe care noi vi le punem la dispozitie.

Pentru a fii mereu plin de voie buna si in pas cu distractia, trebuie sa fii sanatos si hidratat asa ca achizitioneaza acum pentru tine si familia ta cele mai de calitate bidoane de apa.

Înainte