PUSCULITE

Pentru copilasii ceva mai mari, pentru cei care stiu deja ce inseamna banul si au invatat sa-l aprecieze, va recomandam sa oferiti cele mai speciale pusculite. Noi va punem la dispozitie o gama impresionanta de pusculite, care mai de care mai frumoase si mai atractive prin aspect. Aceste pusculite sunt alegerea ideala a persoanelor care au copii ceva mai marisori si isi doresc sa le ofere nu o jucarie sau un obiect atractiv prin aspect ci si o provocare pe care cei mici o vor adora.

Banul nu aduce fericirea dar fara bani ne este greu sa ne simtim fericiti. Din pacate banii ne conditioneaza multe din activitati de aceea ar trebui sa invatam cum si cand sa cheltuim bani, care sunt adevaratele motive pentru care ar trebui sa scoatem bani din buzunar si cand este bine sa ne abtinem. Simtul masurii este greu de atins de multi dintre noi si de aceea trebuie invatat inca din prima perioada a vietii. Astfel noi recomandam parintilor, sa le ofere copiilor mici lectii economice, sub forma unor activitati speciale care sa-i faca sa inteleaga, intr-o maniera placuta, care este greutatea banilor. De aceea noi va recomandam sa le oferiti pusculite. In ele, copii tai pot sa-si depoziteze economiile pe care le fac pentru achizitionarea diverselor obiecte sau micilor placeri. Aceste pusculite reprezinta o responsabilizare, reprezinta o forma inedita de a invata micutul tau sa stie sa aprecieze banul, sa-l economiseasca si apoi sa-l foloseasca cu cap.

Pentru ca ne gandim nu doar la partea didactica si utila a acestor pusculite ci si la cea placuta, trebuie sa va spunem ca ele au un aspect cat se poate de placut, sunt speciale, amuzante si cat se poate de originale. Sunt pe placul atat micutelor adolescente cochete cat si a domnisorilor care par ca nimic nu le este pe plac. Sunt cadouri ideale pentru copii ceva mai mari dar si pentru adolescenti si chiar pentru studentii care par ca au uitat sa economiseasca bani, aruncandu-i fara masura pe diferite lucruri fara rost.

Aceste minunate pusculite devin si obiecte decorative ideale pentru biroul copilului tau, gasindu-si cu usurinta locul chiar si in dormitor sau poate in camera de camin. Vor deveni adevarate seife care ascund mici averi care sunt atent monitorizate de copii ce vor mai mult si stiu sa aprecieze puterea banilor.

Fie mai colorate, fie mai serioase, fie cu forme amuzante die ceva mai sobre, noi oferim pusculite. Va propunem sa oferiti pusculite copiilor care au nevoie sa cunoasca mai bine realitatea in care traim. Aceste cadouri sunt cat se poate de utile dar impresioneaza si prin partea amuzanta, aducand mereu zambetul pe buzele copilului tau, starnindu-i curiozitatea si in acelasi timp dand nastere unei provocari speciale pe care acesta o va accepta cu toata placerea. Asa ca nu ezita sa oferi pusculite fetei sau baiatului tau care de acum nu mai este la varsta basmelor sau a jucariilor ci paseste cu pasi siguri in lumea noastra a adultilor. 

Înainte