COSURI PICNIC

Daca ai ajuns pe pagina asta, inseama ca gandu-ti este undeva intr-o poienita, la marginea unei paduri, intr-un loc in care e atat de liniste incat poti sa-ti auzi visele cum se implinesc. Pentru ca merita ca intr-un astfel de loc sa ajungi cu adevarat, echipeaza-te rapid cu ceea ce cauti, adica cu aceste seturi picnic, cheama cativa prieteni dragi si evadeaza, macar pentru cateva ore din realitatea cotidiana. Noi iti punem la dispozitie o multime de modele de seturi picnic, sub forma de cos, rucsac sau geanta, care impresioneaza prin calitate, aspect cat si prin pret.

Intr-o lume cu prea multe intrebari si prea putine raspunsuri, ce ar fi sa ne luam concediu pentru cateva ore, macar, de la tot ce inseamna ratiune, obiectivitate, obligatii si indatoriri si sa ne permitem sa ne alintam sufletul, mintea si corpul intr-un colt plin de liniste si relaxare din natura. Am fi doar noi, cu o mana de prieteni dragi si un set picnic. Noi si natura care pare sa ne inteleaga cel mai bine dorintele si necesitatile si incearca sa ne aduca linistea si relaxarea de care avem atat de multa nevoie.

Pentru ca fiecare persoana merita astfel de momente si pentru ca vara este perioada ideala pentru ca ele sa se materializeze, ar trebui ca nimeni sa nu se lase prins in capcana lucrurilor neinsemnate si sa-si achizitioneze din timp un set picnic care sa-i faca posibila orice evadare in natura.

Verdele, aerul proaspat, libertatea, linistea, buna dispozitie, este ideala pentru toata lumea, asa ca, un set picnic poate sa devina cadoul perfect atat pentru barbati cat si pentru femei, cadou ce va surprinde, va impresiona si va spune-n locul tau “hai sa respiram fericire”. Atunci cand esti in cautarea unui cadou care sa fie cu adevarat original, nu, nu trebuie sa te uiti la magazinul de la coltul strazii ci trebuie sa stai relaxat in propriul fotoliu si sa ne lasi sa te ajutam.

Pentru ca e vara, pentru ca e poate prea mult soare, pentru ca la rasarit si-n apus iarba-i mereu umeda iar crengile falnicilor copaci stiu sa ne deseneze cel mai precis umbra, cadoul ideal pentru cei care n-au uitat sa zambeasca, n-au uitat sa viseze si mai stiu ca cele mai mari bucurii sunt ascunse-n lucruri marunte, poate fi un set de picnic.

Acest set se poate prezenta sub forma clasicului cos picnic, care poate fi pentru doua sau patru persoane sau sub forma de rucsac, mult mai usor de transportat si in care se pot ascunde toate cele necesare petrecerii unor clipe minunate in natura.

Setul picnic este recomandat romanticilor care doresc sa-si exprime dragostea sub clar de luna dar si celor care vor sa creeze amintiri colorate alaturi de cei mai energici prieteni, la o petrecere-n aer liber. In set vei gasi cani sau pahare de sampanie,tacamuri, farfurii ai alte accesorii, atent selectionate, in culori ce se imbina cu natura si cu starea de spirit pe care doresc sa ti-o impuna.

Tu ce mai astepti? Ia setul picnic preferat, persoanele dragi si hai intr-o mini-escapada in natura din care amintirile pretioase nu vor ezita sa apara.

Înainte