RAME FOTO

Desi traim pentru viitor, desi visam, speram si luptam pentru un viitor mult mai bun sau poate la fel de bun ca prezentul suntem construiti, suntem “confectionati” din amintiri. Pentru amintiri frumoase, pentru clipe ce pareau de neuitat, noi va oferim cele mai de calitate si mai frumoase rame foto. Acestea pot sa stocheze amintiri, fapte, sentimente si sa le pastreze cat mai actuale in sufletul si memoria noastra. Noi va punem la dispozitie o gama larga de astfel de rame foto care mai de care mai speciale, cu un design special, in culori vii sau sobre, rame foto ce pot sa devina si cadouri speciale pentru persoane speciale.

Daca ar fi sa te pun sa-mi definesti viata, am intra intr-un subiect filozofic care ar putea asa sa devina destul de repede contradictoriu. Cred insa ca suntem cu totii de acord daca as spune ca amintirile sunt cele mai importante comori pe care le strangem intr-o viata, sunt parti din viata noastra care se tranforma in caramizi temeinice ce sustin edificiul uman. Ne amintim de lucrurile care ne-au impresionat intr-un mod puternic, ne amintim de clipele foarte frumoase, de surprizele neasteptate, de emotiile care ne-au accelerat pulsul dar din pacate si de momentele negre care ne-au indrurerat profund.  Peste toate, timpul asterne cortina-i de uitare, astfel lasam in urma noastra stanci de amintiri. Pe unele insa am dori sa le tinem aproape de noi, iar pentru asta exista aceste speciale rame foto. Sunt mici si par firave dar pot sa pastreze in ele sentimente si emotii impresionante care sa ne ajute sa zambim chiar si atunci cand viata nu este atat de dulce cu noi.

Cati dintre voi nu zambiti atunci cand va aduceti aminte de un eveniment frumos din viata voastra? Cati dintre voi nu ati aprecia ca astfel de evenimente sa fie prezente cat mai des in viata voastra?  Cati dintre voi nu si-ar dori ca din cand in cand sa se “impiedice” de o astfel de amintire care sa-i faca ziua mai buna? Pentru voi toti noi oferim rame foto in care sa stocati cele mai frumoase amintiri si sa le asezati fie pe  birou, fie pe raftul de biblioteca din living sau poate pe noptiera din dormitor. Aceste rame foto va vor ajuta sa va pastrati in suflet prospete cele mai frumoase momente peste care praful uitarii sa nu se poata depune niciodata.

De asemenea, aceste rame foto pot sa se transforme in cadouri ideale pentru persoanele apropiate. Cu ajutorul lor putem sa legam prietenii importante, sa facem declaratii de dragoste, sa surprindem si emotionam, sa deschidem sufletul si sa cream punti de legatura de la suflet la suflet. Asa ca nu ezita sa oferi cele mai frumoase, amuzante si pretioase poze in rame foto speciale. Noi iti punem la dispozitie modele elegante si originale de rame foto, tu vino cu amintirea aia importanta pe care sa o mentii vesnic aprinsa in sufletul persoanelor dragi. Aceste doua ingrediente sunt necesare pentru a da nastere unui cadou cu adevarat minunat, unui cadou care sa nasca emotie si fericire.

Înainte