ACTIVITĂȚI ÎN AER LIBER

“Unii dintre noi calatoresc mereu, pentru a descoperi alte state, alte vieti, alte suflete” , si mare adevar se ascunde-n vorbele lui Anaïs Nin. Calatoriile ne ajuta sa descoperim nu doar locuri noi ci si oameni si comportamente diferite si in acelasi timp, ne ajuta sa ne descoperim pe noi insine. Astfel, pentru a deveni mai cunoscatori intr-ale vietii, te invitam sa nu lasi timpul sa treaca nepasator pe langa si prin tine si sa pornesti intr-o noua aventura ce presupune picnic, camping si drumetii, necunoscut si adrenalina, prieteni si buna dispozitie.

Pentru ca o vacanta, indiferent de locul, timpul sau perioada in care are loc, trebuie sa fie pusa la punct tinand cont de toate aspectele, va propunem ca atunci cand va faceti bagajul de calatorie sa nu uitati de niciun amanunt care ar putea, prin lipsa lui, ruina cea mai asteptata perioada a anului. Asa ca, nu este deloc o pierdere de timp sa aruncati o privire in categoria noastra de Picnic, Camping si Drumetii .

Aici, pe langa o multime de produse indispensabile calatoriei, vei gasi si cele mai potrivite moduri de a convinge prietenii dragi sa-ti accepte invitatia in vacanta planuita de tine, vei gasi curajul, dorinta, gramul de nebunie si non-conformism care sa te faca sa nu spui nu celor mai mari provocari.

Picnic, Camping si Drumetii este o categorie destinata in special barbatilor, continand o multime de obiecte, ustensile si accesorii care sunt manuite cu multa pricepere de barbati dar care contribuie la relaxarea, protejarea si buna dispozitie a tututror, adica si a doamnelor, domnisoarelor si copiilor. Astfel aici vei gasi idei de cadouri perfecte pentru fiecare barbat care stie sa ofere o vacanta fara nicio grija persoanelor dragi lui, fiind de fiecare data, sigur pe situatie, deschis sa infrunte orice primejdie, sa depaseasca orice obstacol si sa ramana cu zambetul pe buze.

Se spune ca in Romania, Dumnezeu s-a impiedicat cu tolba-i plina de frumuseti ale naturii si le-a scapat pe toate pe taramul tarii noastre. De aceea noi, locuitorii ei, ar trebui sa fim mai deschisi spre a lauda si nu spre a critica, spre a vedea calitati si nu defecte. Fii curios si fa-ti cadou o busola ca sa te ratacesti cu cap, un cort in care sa poti sa-ti continui visele, un hamac in care sa-ti demonstrezi ca poti visa si cu ochii larg deschisi si orice alte obiecte care fac parte din categoria Picnic, Camping si Drumetii si care pe cat sunt de utile si practice pe atat sunt de originale, elegante si pretioase pentru crearea unei stari de bine aparte.

Stim ca visele sunt caracterizate de diverse culori, marimi, forme si de aceea noi nu va propunem doar niste obiecte importante cu rol tehnic si atat. Va propunem o imbinare perfecta intre design si functie. Rucsacurile, imbracamintea speciala, sacii de dormit, umbrelele, ochelarii, canile termos se gasesc intr-o multitudine de culori, modele si forme care sa se muleze pe dorintele si gusturile fiecaruia dintre voi si in acelasi timp sa devina cadoul ideal pentru fiecare persoana draga voua.

Înainte